Salg af laserudstyr

Salg af rotorlaser, laser nivellering, rørlægningslaser mm. i Odense på Fyn

Leder du efter et godt rotorlaser tilbud, et tilbud på en rørlægningslaser eller noget helt tredje?

Hos As Laserteknik i Odense tilbyder både service og salg til hele Fyn, Jylland og Sjælland af diverse produkter inden for laserudstyr. Vi har stor ekspertise med rådgivning omkring de forskellige produkter, og har kunder fra hele Danmark, specielt mange i København, Odense, Aalborg og Århus.

Salg af ny eller brugt rotorlaser med automatisk laser nivellering

Mange håndværkere er begyndt at bruge en rotorlaser med automatisk laser nivellering i deres daglige arbejde med byggeprojekter. Årsagen til dette er, at man med en rotorlaser får mulighed for at betjene laseren kun én mand, da man har selve rotorlaseren som sender signaler til en lasermodtager, også kaldet en detektor eller sensor. Denne lasermodtager kan være håndholdt, men den kan også være til montering på maskinen, eksempelvis en bobcat, rendegraver gummiged, gravko eller en helt femte form for entreprenørmaskine. Dette giver mulighed for at lave opmålingerne og efterfølgende bruge laserplanet fra rotorlaseren ene mand.

Ved brug af en rotorlaser indendørs er der også mulighed for at lave laser nivelleringen alene, da laserstrålen ved indendørs brug, typisk kan ses tydeligt direkte på vægge eller lofter helt uden brug af en lasermodtager.

Se vores rotorlasere her.

As Laserteknik i Odense – Salg af ny eller brugt rørlægningslaser med laser nivellering

En rørlægningslaser er et apparat der typisk bruges ved rørlægning, kloakering og dræning. En rørlægningslaser fungerer ved, at den placeres ved den ene ende af røret, hvorefter den sender laserstrålen igennem røret til en modtager i den anden ende. En rørlægningslaser har en intern laser nivellering der gør, at den automatisk nivelleres på plads hvis den bliver placeret på en ujævn flade.

En rørlægningslaser kan pga. den interne laser nivellering bruges til at lave både en helt vandret linje, såvel som en linje med et fald på en bestemt promille.

Se vores rørlægningslasere her.

Kontakt os om tilbud på rotorlaser, rørlægningslaser og andet laserudstyr

Hvis du ønsker et godt tilbud eller mere information om vores nye eller brugte rørlægningslasere, rotorlasere eller andet laserudstyr, kan du kontakte os på tlf. (+45) 65 97 86 16 eller på vores mail her.

Vi har kunder til vores rotorlasere og rørlægningslasere fra hele Danmark, Jylland, Sjælland og Fyn – Odense, Århus, Aalborg og København