Reparation af laserudstyr

Reparation og kalibrering af laserudstyr, rørlægningslaser og rotationslaser i Odense på Fyn

Leder du efter en virksomhed der kan tilbyde kalibrering eller reparation af din rørlægningslaser, rotationslaser eller en anden form for laserudstyr?

Hos As Laserteknik i Odense er vi specialister i kalibrering og reparation af laserudstyr. Vi har igennem mere end 20 år udført reparation af professionelt laserudstyr bl.a. rotationslasere og rørlægningslasere for kunder både på Fyn, Sjælland og Jylland ofte fra byerne Odense, Århus, Aalborg og København.

Reparation og kalibrering af rørlægningslaser og rotationslaser

Der er flere forskellige ting der kan blive defekte i en rotationslaser og i en rørlægningslaser. Typisk er det laser nivelleringen der kan blive upræcis, og som derfor kan trænge til at blive kalibreret.

Tilsynet for de autoriserede danske kloakmestre anbefaler bl.a. at kloakmestre får lavet en kalibrering af deres rotationslaser, rørlægningslaser og andet laserudstyr med laser nivellering 1 gang årligt, så det altid er så præcist som muligt.

Vi ser ofte skader på en af opretningsmotorerne i en rotationslaser hvilket bevirker, at den ikke kører korrekt, eller at den får tilført for meget eller for lidt strøm.

Vi udfører også kalibrering og reparation på rotationslasere og rørlægningslasere hvis apparatet har været udsat for fald eller stød. I sådanne tilfælde er det typisk en reparation af en skæv spindel på eksempelvis opretningsmotoren på rørlægningslaseren. Det kan også ofte være beskyttelsesglasset uden om rotorhovedet på rotationslaseren, der er blevet knus ved stødet, så det ikke længere beskytter apparatet mod snavs, skidt og støv. Ofte er glasset revnet og selv små revner, kan give fugt problemer, der virker ødelæggende på elektronikken og kan påvirke instrumentets nøjagtighed.

Kontakt As Laserteknik i Odense om kalibrering og reparation af dit laserudstyr

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde inden for kalibrering og reparation af rotationslasere, rørlægningslasere eller andet laserudstyr, kan du kontakte os på tlf. (+45) 65 97 86 16 eller på vores mail her.

Vi har kunder til reparation af rørlægningslasere og rotationslasere fra Jylland, Sjælland og Fyn, ofte fra byerne Odense, Århus, København og Aalborg